Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ GORDON BLUE ME ΠΟΥΡΕ ΚΑΡΟΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΦΡΙΔΗΣ

 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

- 4 ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

- 2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΑΛΑΓΑΝΙ {ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΛΟΥΜΙ}

- 350 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟ {ΠΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ}

- 4 ΑΥΓΑ

- 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ

- 20 ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΡΟΤΑ

- 150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

- 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

- 500 ΜΙΛΙΛΙΤΡΑ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ

- 3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ

- 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ

- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

- ΑΛΑΤΙ

- ΠΙΠΕΡΙ


                                                                               ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ''ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ'' ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ''ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ'' ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ''ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ'' ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΝΟ,''ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ'' ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 12 ΛΕΠΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΚΑΡΟΤΟΥ,ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΡΕ.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΑΦΙΔΑΣ,ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ''ΧΤΥΠΑΜΕ'' ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ''ΠΕΡΝΑΜΕ'' ΑΠΟ ΣΙΤΑ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου