Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2008

ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ



8 μπριζόλες χοιρινές λεπτές χωρίς κόκκαλο
Για τη μαρινάδα
1 κουτ. σογια σως
1 κουτ. ελαιολαδο
λίγο τριμένο πιπέρι
Γέμιση
1 κουτ. ελαιόλαδο
1 σκόρδο
λίγο τζιντζερ
1 καρότο
σέλινο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κουτ. σόγια σως
1 κουτ. σησαμέλαιο
2-3 φρεσκα κρεμμυδάκια
4 μανιτάρια
2 κουτ. βουτυρο
λιγο σουσάμι

Κόβουμε τις μπριζόλες σε 2 μακρόστενα κομματια.
Σε ενα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει κ προσέτουμε το τζιντζερ και το σκόρδο. Αφου τσιγαριστούν προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε τη γέμιση και την τοποθετουμε με προσοχή στις μπριζόλες. Κατόπιν τις τυλίγουμε και για να παραμείνει το σχημα του ρολού βάζουμε μια οδοντογλυφίδα.
Σε ενα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και βάζουμε τα ρολάκια. Τα βγάζουμε αφου έχουν ροδίσει.
Σερβίρουμε ζεστά τα ρολλά και ρίχνουμε τη μαρινάδα που έχουμε ετοιμάσει (ενωνόντας και χτυπόντας τα υλικά για τη μαρινάδα μεταξύ τους)

2 σχόλια:

  1. Είδα τη συνταγή αυτή στο Greekmasa και μου έτρεξαν τα σάλια.
    Είσαι πολύ καλός. Και εις ανώτερα.
    sgr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι πραγματικα πολυ καλος μαγειρας.. κι εγω οπως η sgr απο το greekmasa ειδα συνταγες σου¨)
    καλες δημιουργιες Γιώτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή