Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2008

ταραμοσαλατα


ταραμοσαλατα

200 γρ ταραμάς καλός λευκός
350 γρ ψίχα ψωμιού
1 κρεμμύδι
2 λεμόνια τον χύμο τους
1 ποτήρι νερού λάδι


Οδηγίες

Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι και τα χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε την ψίχα, σε κοματάκια και το χτυπάμε.
Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, ή λεμόνι ανάλογα πως σας άρεσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου