Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2008

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ

Υλικά:
1/2 κουταλάκι Βασιλικός
1 κουταλιά Ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι Ζάχαρη
500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος
1 μέτριο Κρεμμύδι(α)
400 γρ. Μακαρόνια
1/4 φλιτζανιού Νερό
400 γρ. Ντοματάκια
1/4 φλιτζανιού Ντοματοπολτός
1 σκελίδα Σκόρδο
2 κύβοι Ζωμός Βοδινού

Τρόπος παρασκευής
Ζεστάνετε το λάδι και σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέστε τον κιμά και σωτάρετέ τον. Προσθέστε τα ντοματάκια ψιλοκομμένα μαζί με το χυμό τους, τον ντοματοπολτό, το νερό, τους κύβους θρυμματισμένους, τη ζάχαρη και το βασιλικό και σιγοβράστε τα σκεπασμένα περίπου 5 λεπτά.
Βράστε τα μακαρόνια, ώσπου να μαλακώσουν ελαφρά.
Σερβίρετε τα μακαρόνια με τον κιμά από πάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου